TIETOA MEISTÄ

Henkilöstö

V A L O K U V A U S

ETM Jukka-Pekka ”JP” Korpi-Vartiainen

Olen ETM JP Korpi-Vartiainen, kuopiolainen valokuvaaja ja sisällöntuottaja. Hankin ensimmäisen järjestelmäkamerani jo lukioikäisenä, joten kuvauskokemusta minulle on kertynyt jo reilut 40 vuotta. Varsinaisen ”herätyksen” valokuvaukseen sain 2006 toimiessani markkinointi- ja viestintäpäällikkönä kuopiolaisessa kuvatoimistossa, jolloin hankin itselleni ensimmäisen digijärjestelmäkameran.

Minulle myönnettiin Pohjoismainen valokuvauksen suurmestari (NSMiF/b) -arvonimi 22.8.2020. Toistaiseksi paras saavutukseni valokuvausrintamalla on ollut sijoittuminen 2. sijalle Vuoden kuvaaja -kilpailussa 2015 (Kamera-lehti). Lisäksi minulla on useita palkittuja kuvia kansainvälisistä ja kotimaisista valokuvausnäyttelyistä.

Rakastan eniten ihmisten kuvaamista ja erityisesti ihmisen ja luonnon välisen vuorovaikutuksen havainnollistamista valokuvauksen keinoin. Minulle tärkeitä asioita kuvatessani ovat tunteiden esiintuominen niin ilon kuin surunkin hetkinä, ja miksei arjen ja ihmisten välisten suhteiden dokumentoiminen.

Olen myös kokenut hääkuvaaja. Yhteistyökumppanini Olavi Lappalaisen kanssa pystymme myös tuottamaan laadukkaita videoita tilaisuuksistanne.

Niin ikään olen kuvannut lukuisten eri organisaatioiden tilaisuuksia ja henkilöstöä (yritykset, järjestöt, yhteisöt). Avoimena ja aurinkoisena luonteena minua on usein sanottu helposti lähestyttäväksi – ja onpa eräs aikaisempi työkavereistani kutsunut minua ”valontuojaksikin”. Siitä sain idean SUNCATCHER -nimeenkin.

Kurkkaa ottamiani kuvia täältä http://www.foodion.fi/p/blog-page.html

V I D E O K U V A U S + D R O N E

Olavi Lappalainen

Videotuotannossamme primus motor’ina toimii Lumit-lukion lehtori Olavi Lappalainen. Hän on tehnyt lukuisia musiikkivideoita ja videokuvannut myös useissa häissä. Meillä on myös käytössämme korkealaatuinen drone(eli nelikopteri) ilmasta tapahtuvaa kuvausta varten.

YHTEYSTIETOJA

Jos tarvitset video- tai valokuvauspalveluja, ota ihmeessä yhteyttä. Sovitetaan sinun budjettiisi sopiva kuvauspaketti.

Valokuvaaja, ETM JP Korpi-Vartiainen

| KUOPIO | p. 044 5900 314 | NSMiF/b – Nordisk Stormästare i Fotografi
Pohjoismainen valokuvauksen suurmestari

jpkorpi@gmail.com | https://www.facebook.com/jpkorpivartiainen/ | https://www.instagram.com/jpkorpivartiainen/

Videokuvaaja, lehtori Olavi Lappalainen | KUOPIO | olavi.lappalainen@gmail.com

Y-tunnus 1026465-9

P.S. Toimimme Kuopiossa toimivan Osuuskunta PPT:n siipien alla. Tarvittaessa liikumme myös muualle Suomeen (viikonloppuisin/ koulujen loma-aikaan)