HÄIDEN KUVAAMINEN – WEDDING PHOTOGRAPHY

Hääkuvaus on ennen kaikkea valokuvaajan pitkää kokemusta ja ammattitaitoa vaativa laji. Vuosikymmenien kokemuksen kautta valokuvaajalle syntyy vahva näkemys kaikesta siitä, mitä hääpari haluaa ja milainen kuvauskalusto kussakin tilanteessa on juuri se parhain. Hyvät hääkuvat eivät synny sattumalta, vaan ne tehdään.

Valokuvaajan pitää osata ennakoida tulevaa ja kuitenkin osata pysyä paljolti huomaamattomana, mutta kuitenkin lähellä kaikkea sitä, minkä hääpari haluaa säilyttää kauniina muistoina itselleen. Kuvien onnistumiseen tarvitaan myös erityistä sosiaalista taitoa, kykyä innostaa ja heittäytyä mukaan tunnelmaan ja erilaisiin kuvakulmiin.

Rakastuin valokuvaukseen jo hyvin nuorena. Hääkuvaus tuli mukaan aikuisiällä. Taisin olla noin 14-vuotias, kun voitin silloisella kotiseudullani ilmestyneen Etelä-Suomi -nimisen sanomalehden valokuvauskilpailun, ja ensimmäisen järjestelmäkamerani hankin 18-vuotiaana. Nuorena aikuisena kuvailin satunnaisesti, koska elettiin kinofilmiaikaa. Ja se filmin kehittäminen oli siihen aikaan melko kallista puuhaa.

Vuonna 2006 digijärjestelmäkameran hankkimisen kautta valokuvaamisesta tuli hyvin iso osa elämääni. Ja sen jälkeen se on ollut menoa. Olen osallistunut myös lukuisiin valokuvauskilpailuihin ja niissä menestymisen kautta minulle myönnettiin 22.8.2020 Pohjoismaiden Valokuvauksen Suurmestari -arvonimi.

Rakastan kuvata ihmisiä, onnea ja iloisia ihmisiä. Ja hääkuviakin olen päässyt ottamaan lukuissa eri vihkimisissä. Tässä yllä joitakin ottamiani hääkuvia ja alla ikimuistoisesta vihkimisestä kirpeän pakkasen (-17 C) paukkuessa lumikirkossa Kuopion Airakselassa – kiitokset Edith’ille & Biddielle.

HÄÄKUVIA VAILLA?

Tarvitsetko sinä tai edustamasi organisaatio laadukkaita, ammattimaisesti tuotettuja valokuvia ja/tai videoita käyttöönne?

PYYDÄ TARJOUS – lähetä tästä sähköpostia osoitteeseen jpkorpi@gmail.com – tai tartu luuriin ja soita puh. 044 590 0314